Welkom bij Wrapgraphics
Publiciteit die blijft kleven en betaalbaar is door zijn lange levensduur

XPEL

PPF( paint protection film) of anti steenslag folie genoemd

Wij zijn Officeel XPEL installateur. De reden hiervan is dat we 100% kunnen garanderen dat we niet met een mes hebben moeten zijn op uw lak. Deze werkt met kits die dus de uitgesneden vorm hebben van uw wagen.

Wil je graag een prijs offerte voor uw wagen in Xpel bescherm folie te steken.
Aarzel niet om ons te contacteren wij leveren gratis een prijs offerte op maat van uw wagen. Wij voorzien uw wagen van bescherming vanaf de front tot een volledig wagen.

Abarth Alfa Romeo Alpine Artega Aston Martin Audi Bentley BMW Bmw Alpina Cadillac Caterham Chevrolet Chrysler Citroën Cupra Dacia Daihatsu Dodge Donkervoort DS Ferrari Fiat Ford Genesis Honda Hummer Hyundai Infiniti Isuzu Jaguar Jeep KIA KTM Lada Lamborghini Lancia Land Rover Lexus Lotus Lynk & Co Maserati Mazda McLaren Mercedes-Benz MG Mia Electric MINI Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Polestar Porsche Renault Rolls-Royce Saab Seat Seres Skoda Smart Ssangyong Subaru Suzuki Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Er zijn verschillende types van folie:
Ultimate plus – Glas heldere blinkende folie

Dit is folie die zogoed als onzichtbaar is en die de wagen beschermt tegen de meest extreme onstandigeheden en door zijn zelfherstellende eigenschapen de wagen er altijd als nieuw laat uitzien. Dus de grootste eigenschappen zijn zelfherstellend, vlekbestendig en supere helderheid.

Stealth – Zorgt voor een matte uitstraling
Deze beschermfolie is geschikt voor wagens die origneel een matte kleur hebben te beschermen. Stealth zorgt voor de perfecte matte uitstraling en heeft natuurlijk ook de eigenschappen van zelfherstellend en flekbestendig. Ook kan deze folie gebuikt worden een uw blinkende wagen een matte uitstraling te geven.

Interieur bescherming – Voor onderdelen in het interieur te beschermen

tracwrap – Perfect voor een trackday
Deze folie is goed als doe het zelf oplossing om uw wagen te beschermen als een een dag op het circuit zou gaan rijden. Geen steenslag of afplakband meer maar gewoon een tijdelijke bescherming.
Deze is gemakkelijk te beschermen en terug te verwijderen.

Een greep uit onze realisaties

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op