Welkom bij Wrapgraphics
Publiciteit die blijft kleven en betaalbaar is door zijn lange levensduur

PPF( paint protection film)

Wij zijn trots om een gecertificeerde XPEL-installateur te zijn en specialisten in het installeren van hoogwaardige lakbeschermingsfolie. Wij begrijpen hoe belangrijk Het is om uw investering te beschermen en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ons team is zeer getraind en ervaren in het aanbrengen van XPEL-producten, wat zorgt voor een precieze en vlekkeloze afwerking elke keer. Van volledige auto-wraps tot gedeeltelijke bescherming, we hebben de expertise om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen.

Naast het beschermen van de lak van uw voertuig, biedt XPEL-folie ook tal van voordelen, zoals weerstand tegen steenslag, krassen en verbleking veroorzaakt door de UV-stralen van de zon. Vertrouw op ons om ervoor te zorgen dat uw voertuig er jarenlang optimaal uitziet met onze professionele XPEL-installatieservices. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren en een offerte te ontvangen.

Wil je graag een prijs offerte voor uw wagen. Xpel PPF (Bescherm folie)
Aarzel niet om ons te contacteren wij leveren gratis een prijs offerte op maat van uw wagen. Wij voorzien uw wagen van bescherming vanaf de front tot een volledig wagen

Verschillende types van Xpel Folie

XPEL Ultimate Plus

is een doorschijnende, zelfhelende lakbeschermingsfolie ontwikkeld door XPEL, Inc. Het is ontworpen om de lak van een voertuig te beschermen tegen schade veroorzaakt door stenen, rommel en andere omgevingsfactoren.

XPEL Ultimate Plus is een hoogwaardige folie die op de buitenoppervlakte van een voertuig wordt aangebracht. Het is gemaakt van een multi-laags constructie die een doorschijnende, urethaantoplaag en een doorschijnende, lijmlaag op de achterkant bevat. Wanneer de folie op een voertuig wordt aangebracht, creëert het een barrière tussen de lak en de omgeving, wat helpt om de lak te beschermen tegen chips, krassen en andere soorten schade.

Een van de belangrijkste kenmerken van XPEL Ultimate Plus is zijn vermogen om zichzelf te helen. Wanneer de folie wordt blootgesteld aan hitte, zoals de hitte die wordt gegenereerd door de zon of de hitte van de motor van een auto, verdwijnen alle kleine krassen of oneffenheden op de folie, waardoor de folie er weer als nieuw uitziet. Dit maakt XPEL Ultimate Plus een ideale keuze om de lak van een voertuig te beschermen, omdat het helpt om de uitstraling van het voertuig op lange termijn te behouden.

XPEL STEALTH

De matte afwerking van XPEL Stealth wordt bereikt door middel van een speciale proces die betrekking heeft op het aanbrengen van een doorschijnende, matte top coat op de folie. Deze top coat geeft de folie een unieke, niet-reflecterende uitstraling die heel anders is dan de glanzende afwerking van traditionele lakbeschermingsfolies.

Een van de voordelen van de matte afwerking is dat het helpt om het licht en de reflecties op het oppervlak van het voertuig te verminderen. Dit kan vooral nuttig zijn bij heldere, zonnige omstandigheden, waar lichtreflecties een afleiding kunnen zijn voor de bestuurder en het moeilijk maken om de weg goed te zien. De matte afwerking geeft het voertuig ook een moderner en gladdere uitstraling, wat een belangrijke reden is waarom veel mensen kiezen voor XPEL Stealth op hun voertuigen.

Naast zijn matte afwerking is XPEL Stealth ook ontworpen om vrijwel onzichtbaar te zijn, zodat deze de uitstraling van de lak van het voertuig niet verandert. De folie wordt rechtstreeks op de lak aangebracht en zijn heldere, transparante aard staat toe dat de kleur en het design van het voertuig door de folie heen zichtbaar blijven, wat de indruk geeft dat de folie er helemaal niet is. Dit maakt XPEL Stealth een uitstekende keuze voor mensen die de lak van hun voertuig willen beschermen zonder de uitstraling ervan te veranderen.

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten en een prijsopgave wilt aanvragen, klik dan hieronder om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen een prijs op maat van uw wagen aanbieden en nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Bedankt voor uw interesse in onze diensten!

Een greep uit onze realisaties

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

Jessica

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op