AD Wrap Center
Training, Tools & Support by Avery Dennison
Sfeerbeeld tijdens de cursus

AD Wrap Center

Bij ons kan je terecht om zelf te leren wrappen

Sinds oktober 2023 zijn wij een officieel Avery Dennison Wrap Center. Dit wil zeggen dat je bij ons terecht voor diverse opleidingen met betreft het customizen van uw voertuig. Hieronder vindt u onze cursussen terug. We houden onze cursussen in kleine groepen om een persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat

Wrapping I – Essentials 
Deze cursus is een introductiecursus van 1 dag. Hier leert u kennis maken met de verschillende soorten zelfklevende folie en de essentiële vereisten voor het succesvol aanbrengen van deze materialen. Leer hoe u diverse ondergronden het best kan voorbereiden en reinigen, hoe u de folie effectief kan aanbrengen, met welke uitdagingen u te maken kan krijgen en hoe u daarmee omgaat, en hoe u alle noodzakelijke nabewerkingen professioneel uitvoert voor een overtuigend resultaat.

Wrapping II – Advanced
Een diepere duik in de wereld van carwrapping — met inzicht in de moeilijkere uitdagingen. Voortbouwend op de lessen en kennis die je hebt opgedaan in de training Wrapping I — Essentials, kun je je volledig onderdompelen in de uitgebreide wereld van carwrapping, waarbij je zult leren wrappen en afwerken volgens de hoogste normen in de branche.

Paint protection film
2-daagse training met theoretische en praktische inzichten in de specifieke toepassingstechnieken voor lakbeschermingsfolie. Gedurende deze twee dagen krijgt u voldoende tijd om de applicatie- en afwerkingstechnieken te oefenen en onder de knie te krijgen die nodig zijn om met vertrouwen de PPF markt te betreden.

Automotive window film
1-daagse training voor het tinten/blinderen van autoramen, geschikt voor beginners — of professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden. In deze hands-on training leert u de vaardigheden die nodig zijn voor het vakkundig tinten van autoruiten met veel praktische tips; we werken met applicatie gereedschappen en behandelen de nieuwste technieken. Na deze training bent u in staat om zelfstandig een auto te voorzien van raamfolie.

Hoe inschrijven?

Ik hoor u de vraag al stellen, hoe kan ik mij inschrijven voor zo’n cursus. Alle inschrijvingen gebeuren steeds via de officiële site van Avery Dennison. Met een klik op de knop komt u automatisch op de correcte site uit. Het enige wat u nog hoeft te doen is een cursus selecteren en uzelf inschrijven.