Welkom bij Wrapgraphics
Publiciteit die blijft kleven en betaalbaar is door zijn lange levensduur

Ruiten Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het tinten van zeer moeilijk te installeren ruiten

Het feit dat het tinten van ruiten de meest populaire voertuigmod is, maakt het nog geen handelsartikel. Bij Wrap Graphics zijn we van mening dat hetzelfde niveau van perfectie dat we gebruiken voor lakbeschermingsfilm moet worden toegepast op raamtinten. Er zijn veel redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun autoruiten te tinten.
Of de reden voor het tinten van uw ramen puur cosmetisch of functioneel is, wij staan voor u klaar. U kunt bij onze getinte ramen hetzelfde detailniveau verwachten als bij onze andere diensten.

Wij zijn gespecialiseerd in het tinten van zeer moeilijk te installeren ruiten, zoals typisch is voor superauto’s en luxe voertuigen. Er zijn maar weinig mensen die weten hoe ze dit goed moeten doen. Het is ook niet alleen de maat. De samengestelde rondingen op sommige ruiten dragen bij aan de complexiteit van de installatie.

Bovendien vertrouwt u een dergelijk voertuig niet zomaar aan iedereen toe. Gelukkig is onze reputatie gebaseerd op het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben als we aan hun auto’s werken. Hetzelfde niveau van zorg dat besteed wordt aan het beschermen van de verf van uw kostbare voertuig, gaat ook naar de installatie van het ruiten tinten

Bij Wrap Graphics bieden we topkwaliteit folie van XPEL. Het XPEL-aanbod is XPEL PRIME CS en PRIME XR Plus raamfolie. PRIME XR Plus, Is de beste infraroodfilterfilm die nano-keramische technologie gebruikt voor licht- en warmtefiltering. Het gebruik van keramiek in plaats van metaaldeeltjes zorgt ervoor dat de ontvangst van uw mobiele telefoon niet wordt beïnvloed.

Voor sommige auto’s is infraroodfiltratie mogelijk niet nodig. Een voorbeeld is een weekendauto die normaal gesproken in de garage staat. Een auto als deze brengt misschien niet dagelijks uren in de zon door of vecht tegen het verkeer terwijl het interieur door de zon wordt gehamerd. Voor voertuigen als deze is XPEL PRIME CS een uitstekende keuze tegen een lagere prijs. De kleurstabiliteit maakt het een geweldige optie, zelfs voor dagelijkse bestuurders als lagere kosten gewoon de voorkeur hebben.

Neem contact met ons op en plan een tint service in op ons hoofdkantoor van Wrap Graphics. Je kunt het doen als een op zichzelf staand project of als onderdeel van een grotere doorzichtige ppf of car wrap-pakket. Met een toegewijd team tinten wij dagelijks autoruiten. Laat ons weten wat u in gedachten heeft voor dekking en helderheid van de tint. Ook voor een prijs offerte mag u ons mailen

Een greep uit onze realisaties

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op