Welkom bij Wrapgraphics
Publiciteit die blijft kleven en betaalbaar is door zijn lange levensduur
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Reclame Wrap

Gebruik uw voertuig om uw merk of product te promoten.

Carwrapping is een populaire manier om het uiterlijk van uw voertuig te veranderen en het te onderscheiden van de massa. Het proces omvat het bedekken van de buitenkant van uw auto, vrachtwagen of SUV maar ook boten helikopter en vliegtuigen. Deze wrap kan worden gebruikt om de kleur van het voertuig te veranderen, of voeg een custom design toe om nog unieker te zijn of om uw bedrijf te promoten.

Een van de grootste voordelen van car wrapping is dat het een snelle en gemakkelijke kleurverandering mogelijk maakt zonder dat een dure verfbeurt nodig is. De wrap wordt rechtstreeks op het oppervlak van de auto aangebracht en kan even gemakkelijk worden verwijderd. Dit betekent dat u de kleur van uw voertuig kunt veranderen wanneer u maar wilt zonder de originele lak te beschadigen. Dit kan een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar hun auto’s kleur te veranderen voor een speciale gebeurtenis, zoals een autoshow of een promotionele gebeurtenis, of voor degenen die gewoon willen het uiterlijk van hun voertuig te veranderen zonder zich te verbinden tot een permanente paint job.

Naast een  kleurwijzigingen kunnen we ook een uniek ontwerp maken in een HD Full color print om uw wagen nog unieker te maken of om uw bedrijfswagen nog meer te doen opvallen in het verkeer. Met onze grootformaat printer van Epson kunnen we alles printen  zelfs tot 98% van de pantoon kleuren behalen.  Zo kunt u uw voertuig een persoonlijk tintje geven en het echt uniek maken. Of u nu een bedrijfslogo, een aangepaste afbeelding of zelfs een full-color foto wilt toevoegen, car wrapping maakt het mogelijk. Deze optie kan geweldig zijn voor bedrijven die hun voertuig als mobiel reclamebord willen gebruiken of voor particulieren die hun persoonlijkheid en creativiteit via hun auto tot leven willen brengen.

Het proces van car wrapping is relatief eenvoudig. Een vinyl wrap wordt zorgvuldig opgemeten en op maat gesneden voor uw voertuig. Vervolgens wordt het met een speciale lijm op het oppervlak van de auto aangebracht. De wrap wordt uitgerekt en gladgestreken om een strakke, naadloze pasvorm te garanderen. Het installatieproces duurt meestal één tot twee dagen, afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp.

Wat de prijs betreft, kan carwrapping variëren naargelang de grootte van uw voertuig, het gebruikte type vinyl wrap en de complexiteit van het ontwerp. Een basis kleurverandering voor een auto van standaardformaat kan tussen de 1.500€ en 3.850€ kosten, terwijl een aangepast full-color ontwerp meer dan 5.000€ kan kosten. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat carwrapping een kosteneffectief alternatief uw wagen een nieuw kleur te geven in plaats van deze te laten schilderen, die meer dan 10.000€ of meer kan kosten.

Kortom, carwrapping is een geweldige manier om uw voertuig aan te passen en te onderscheiden van de massa. Met een breed scala aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, kunt u een look creëren die echt uniek is voor uw voertuig. Of u nu de kleur van uw auto wilt veranderen of een aangepast ontwerp wilt toevoegen, carwrapping is een geweldige optie die zowel veelzijdigheid als betaalbaarheid biedt.

Vraag nu een vrijblijvende offerte via onderstaande link

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op