Welkom bij Wrapgraphics
Publiciteit die blijft kleven en betaalbaar is door zijn lange levensduur

Reclame Wrap

Gebruik uw voertuig om uw merk of product te promoten.

Carwrapping is een van de beste publiciteitsinvesteringen die u voor uw bedrijf kunt doen. Het is een zeer kosteneffectieve methode om uw bedrijfsnaam of productnaam op straat te krijgen. Deze manier van adverteren is echt een no-brainer. U maakt reclame voor uw product terwijl u iets doet wat u sowieso zou doen: autorijden.

Je kan al vanaf 1 bedrijfwagen een wrap of belettering voorzien. Maar hier bij Wrap Graphics kunt u ook terecht voor uw volledige fleet. Misschien heeft uw bedrijf de hele tijd een vloot aan verkopers op de weg – dus u kunt hun auto’s laten wrappen .

Rijdende reclame zorgen ervoor dat uw logo en branding zichtbaar zijn, waardoor publiekelijk naamsbekendheid wordt gecreëerd. Zelfs als je er niet op uit bent om telefoontjes te genereren, als iemand moet kiezen tussen producten en ze zich herinneren dat ze je logo ergens hebben gezien, ben jij degene die ze zullen kiezen.

Denk er niet langer over na. Uw auto of bedrijfswagen rijden elke dag rond op de weg en laten niets meer zien dan een mooie verfbeurt. Zet dus het voertuigoppervlak voor u aan het werk door deze te wrappen met uw bedrijfs- of productbranding. Bij Wrap Graphics bieden we u niet alleen installatieservices voor reclame folies. We bieden ook ontwerpservices om ervoor te zorgen dat uw wrap er het beste uitziet en het meest effectief is.

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op