Paint Protection Film (PPF) beschermfolie
Optimale Lakbescherming met Paint Protection Film: Uw Schild tegen Krassen en Steenslag

Paint Protection Film of PPF

Als gecertificeerde XPEL-installateur zijn wij bij Wrap Graphics experts in het toepassen van hoogwaardige lakbeschermingsfolie. We begrijpen het cruciale belang van het beschermen van uw kostbare voertuig en zetten ons volledig in om topkwaliteit service te leveren.

Deskundige Installatie van XPEL-producten
Ons team van getrainde professionals is gespecialiseerd in het nauwkeurig en vlekkeloos aanbrengen van XPEL-producten. Of u nu kiest voor een complete auto-wrap of gedeeltelijke bescherming, wij leveren maatwerk dat uw verwachtingen overtreft.

Voordelen van XPEL Lakbeschermingsfolie
De XPEL-folie beschermt niet alleen tegen fysieke schade zoals steenslag en krassen, maar biedt ook weerstand tegen UV-stralen die de lak kunnen verbleken. Vertrouw op ons voor een langdurig prachtige uitstraling van uw voertuig.

Neem Contact Op voor een Offerte
Voor een persoonlijke offerte voor uw voertuig met XPEL PPF (Beschermfolie), aarzel niet om ons te contacteren. Wij bieden een gratis prijsopgave, op maat gemaakt voor uw wagen. Laat ons uw voertuig van top tot teen beschermen.

Verschillende types van Xpel Folie

 

XPEL Ultimate Plus: Revolutionaire Lakbescherming
XPEL Ultimate Plus is een innovatieve, zelfhelende lakbeschermingsfolie van XPEL, Inc. Deze geavanceerde folie is specifiek ontworpen om de lak van voertuigen te beschermen tegen schade door stenen, vuil en andere omgevingsfactoren.

Hoogwaardige Bescherming voor Uw Voertuig
De folie, aangebracht op de buitenkant van uw voertuig, bestaat uit meerdere lagen, waaronder een transparante urethaantoplaag en een lijmlaag. Deze structuur biedt een krachtige bescherming tegen krassen en chips, waardoor de lak van uw voertuig langer nieuw blijft.

Zelfhelend voor Langdurige Uitstraling
Een uniek kenmerk van XPEL Ultimate Plus is het vermogen om kleine krasjes en oneffenheden te herstellen bij blootstelling aan warmte. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig er altijd als nieuw uitziet, waardoor XPEL Ultimate Plus een uitstekende keuze is voor langdurige lakbescherming.

XPEL STEALTH

XPEL Stealth: Revolutionaire Matte Lakbescherming
De XPEL Stealth folie biedt een unieke matte afwerking, verkregen door een speciaal proces waarbij een doorschijnende, matte toplaag op de folie wordt aangebracht. Deze toplaag geeft de folie een niet-reflecterende uitstraling, die zich onderscheidt van de glans van traditionele lakbeschermingsfolies.

Vermindering van Licht en Reflecties
Een van de voordelen van de matte afwerking van XPEL Stealth is dat het helpt om lichtreflecties te verminderen, wat vooral nuttig is in heldere omstandigheden. Het geeft uw voertuig ook een moderne, gestroomlijnde uitstraling.

Subtiele Bescherming die Past bij Uw Voertuig
XPEL Stealth is ontworpen om bijna onzichtbaar te zijn en de oorspronkelijke uitstraling van uw voertuig niet te veranderen. De folie is helder en transparant, waardoor de kleur en het design van uw voertuig zichtbaar blijven, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling.

Als indicatie: de prijs voor een frontbescherming start vanaf 1000€ en voor een volledige voertuigwrap vanaf 4000€.
Wij bieden steeds een prijs op maat van uw voertuig.

Een greep uit onze realisaties

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

Zaakvoerder Kim Wrap Graphics

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

zaakvoerder protextiel Jessica Vermeersch

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op