Kleurrijke Maatwerk Wraps in Full Color
Uw Voertuig als Canvas

Reclame Wrap

Zet uw voertuig in als een krachtig marketinginstrument met Wrap Graphics.

Carwrapping is een uitstekende manier om uw voertuig uniek te maken en uw merk te promoten. Dit proces, waarbij de buitenkant van uw auto, vrachtwagen, SUV en zelfs boten, helikopters en vliegtuigen worden bedekt, stelt u in staat om de kleur te veranderen of een op maat gemaakt ontwerp toe te voegen voor een unieke uitstraling of bedrijfspromotie.

Het grootste voordeel van car wrapping is de snelle en eenvoudige kleurverandering zonder de noodzaak van een dure verfbeurt. De wrap wordt rechtstreeks op het oppervlak van uw voertuig aangebracht en kan gemakkelijk worden verwijderd, waardoor u de originele lak intact laat. Dit maakt het ideaal voor speciale evenementen of voor wie zijn voertuig vaak wil veranderen.

Daarnaast bieden we HD Full color prints voor een nog uniekere uitstraling of opvallende bedrijfswagens. Dankzij onze Epson grootformaat printer kunnen we elk ontwerp in hoge kwaliteit printen. Of u nu een bedrijfslogo, afbeelding of full-color foto wilt toevoegen, wij maken het mogelijk.

De kosten van carwrapping variëren afhankelijk van de grootte van het voertuig en het ontwerp. Een standaard kleurverandering kost tussen de 1.500€ en 3.850€, terwijl een aangepast ontwerp meer dan 5.000€ kan kosten. Carwrapping is een voordelig alternatief voor een nieuwe verfbeurt, die veel duurder kan zijn.

Kortom, carwrapping biedt een creatieve en kosteneffectieve manier om uw voertuig te personaliseren en op te laten vallen. Met een breed scala aan kleuren en ontwerpen creëert u een unieke look voor uw voertuig. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden van carwrapping bij Wrap Graphics.

Een greep uit onze realisaties

Laat Wrap Graphics uw volgende unieke project realiseren.

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

Zaakvoerder Kim Wrap Graphics

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

zaakvoerder protextiel Jessica Vermeersch

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op