Geavanceerde Ruiten Tinten Service
Uw Keuze voor Stijlvolle Privacy

Ruiten Tinten

Wij zijn gespecialiseerd in het tinten van zeer moeilijk te installeren ruiten

Wrap Graphics: Meesters in Ruiten Tinten
Bij Wrap Graphics bieden we meer dan alleen lakbescherming; wij zijn ook specialisten in hoogwaardig ruiten tinten. Wij geloven dat de finesse en precisie die we toepassen op lakbeschermingsfilms ook van toepassing zijn op ruiten tinten. Of uw keuze voor getinte ramen nu esthetisch of functioneel is, onze expertise staat garant voor kwaliteit.

Speciaal voor Luxe Voertuigen en Supercars
Wij blinken uit in het tinten van ruiten van hoogwaardige voertuigen. Het nauwkeurig installeren van raamfolie op complex gevormde ruiten, zoals die van luxe auto’s en superauto’s, is een vak apart. Ons team van experts zorgt voor een perfect resultaat, zelfs bij de meest uitdagende projecten.

XPEL Ultimate Plus: Innovatieve Bescherming
We kiezen voor XPEL PRIME CS en PRIME XR Plus folies vanwege hun superieure kwaliteiten. PRIME XR Plus, met zijn nano-keramische technologie, is een topkeuze voor effectieve licht- en warmtefiltering zonder invloed op mobiele ontvangst.

Opties voor Elke Behoefte
Niet elk voertuig heeft dezelfde mate van bescherming nodig. Voor auto’s die minder tijd in direct zonlicht doorbrengen, is XPEL PRIME CS een uitstekende en kosteneffectieve optie. De kleurstabiliteit maakt het een ideale keuze voor alle voertuigen.

Neem Contact Op voor Uw Op Maat Gemaakte Oplossing
Laat ons uw behoeften voor ruiten tinten weten en ontvang een gepersonaliseerde offerte. Of het nu gaat om een stand-alone project of als onderdeel van een groter pakket, ons team is klaar om uw autoruiten professioneel te tinten.

Een greep uit onze realisaties

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

Zaakvoerder Kim Wrap Graphics

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

zaakvoerder protextiel Jessica Vermeersch

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op