CERAMIC COATING

Ceramic Coating

Wij zijn installateur van Fusion plus dit is een ceramic coating van Xpel.

Deze Ceramic coating zorgt er voor dat de oppervlakte van de lak word afgedicht en deze zo beschermt tegen milieuvervuilende stoffen, schadelijke UV-stralen en insectenzuren.

Ook bied deze ceramic coating een weerstand tegen lichte krassen. Door de hydorfobe eigenschap stoot deze vuil en water af, waardoor het reingingen van de wagen veel makkelijker word. Deze Ceramic coating is ook perfect te gebruiken voor uw wrap. Xpel heeft deze coating speciaal ontwikkeld voor op hun ppf of (lakbescherfolie) Daardoor is deze perfect te gerbuiken voor op uw gewrapte wagen.

Wilt u meer informatie of een gratis prijs offerte.
Mail ons met de gegevens van uw wagen en wij maken een prijs op maat van uw wagen.

De coating is speciaal ontwikkeld voor duurzaamheid. De reden hiervoor is dat het 100% specifiek is ontworpen op basis van de eigenschappen van de basislaag. Hoe langer een coating meegaat, hoe langer deze uw voertuig kan beschermen. De combinatie van extra hardheid en superlange duurzaamheid, maakt fusion plus de beste oplossing voor het beschermen van de lak, wrap of lakbeschermingsfolie van uw kostbare voertuig.

Het draait allemaal om de sterkte van die basislaag. Als het echter om duurzaamheid en bescherming gaat, is Fusion plus Ceramic Coating ongeëvenaard. De gepatenteerde formule is ontworpen om zich op moleculair niveau te binden aan het substraat waarop het wordt aangebracht. De coating blijft niet bovenop zitten zoals waxen en lakafdichtmiddelen. Het vormt een permanente binding met de verf of vinyl waarop het wordt aangebracht. Hierdoor worden alle microporiën in het oppervlak volledig afgesloten van de elementen. Dit hechtproces creëert een flexibele vaste laag die het oppervlak op microscopisch niveau effectief egaliseert. Het niveau van permanente hechting is de aard van een nano-coating.

De structuur van fusion is een stuk harder dan de verf of het vinyl dat het beschermt. Door de permanente afdichting kunnen verontreinigingen het gecoate oppervlak niet binnendringen. Eventuele verontreinigingen die op het oppervlak liggen, kunnen eenvoudig worden verwijderd. Net zo belangrijk is dat de sterke beschermende barrière die door Fusion wordt gevormd, geen chemische reacties met de lak van uw voertuig door verontreinigingen van buitenaf toestaat. Dit betekent dat insecten en ander organisch materiaal je verf niet kunnen aantasten

Prijs voor een ceramic coating mail naar info@wrapgraphics.be
En wij maken een prijs offerte op maat van uw wensen en voertuig

Aantal verschillende Ceramic coatings :
Fusion plus Paint & ppf :
Deze dient voor de lak van uw wagen.

Fusion plus wheels & caliper

Deze zijn Bestendig tegen de slijtage en contatie hitte van uw remmen en velgen.

Fusion plus Glass coating

Deze is glas helder en dient voor glas oppervlaktes.
Door de hydrofobe eigenschappen van deze coating blijft water niet staat en is het makkelijker te kuisen en te onderhouden.

Fusion plus Upholstery
Deze ceramic coating bied een bescherming voor stoffen of leren zetels en tapijt. Door deze coating behoud je een nieuwe look en natuurlijke afwerking.

 
 

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

Zaakvoerder Kim Wrap Graphics

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op