CAR WRAPPING

Car Wrapping

Bij ons kan je terecht van A tot Z en of het nu voor 1 wagen is of voor een volledige fleet.

Als het gaat om het veranderen van het uiterlijk van uw voertuig op een niet-permanente manier. Dan gaat er niets boven een voertuigwrap. In feite is een voertuigwrap de enige manier om de kleur van uw wagen niet-permanent te veranderen. Er is altijd de mogelijkheid om te schilderen. Maar zelfs als u kunt beweren dat de nieuwe verfbeurt beter is dan de fabriekslak, zal deze uiteindelijk uw voertuig afschrijven.

Met een carwrap kunt u de kleur van uw auto veranderen in elke denkbare kleur, terwijl u uw lak beschermt. Al die tijd kunt u het nog steeds op elk moment verwijderen om uw auto terug te brengen naar de fabriekslak en de waarde ervan nooit te beïnvloeden.
Als u de kleur van uw voertuig verder wilt laten wrappen, bieden wij ook een printservices aan. Hierdoor kunt u zo creatief gaan als u wilt voor een artistiek ontwerp of een reclameontwerp voor het promoten van uw product of bedrijf. We bieden professionele ontwerpdiensten om een geweldige idee van concept tot realiteit te brengen.

Het wrappen van uw auto heeft ook een aantal andere indirecte voordelen.
De omslag is dun maar biedt wel enige bescherming tegen steenslag en krassen.
Het is niet hetzelfde beschermingsniveau als een doorzichtige folie, maar het biedt wel enige bescherming. Afgezien van de steenslag- en krasbescherming, beschermt de voertuigwrap ook zeer goed tegen UV-stralen en de elementen die uw lak verweren. Wanneer het tijd is om de autowrap te verwijderen, onthult u wat eronder eruit ziet als gloednieuwe verf.

Als u naast het carwrap-ontwerp ook de ultieme bescherming wilt, kunt u de auto laten inpakken in lakbeschermingsfolie en vervolgens laten wrappen in de kleur o Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos, dus wees creatief! Car wrapping is het inpakken van wagens, bestelwagens, vrachtwagens, boten, helicopters of vliegtuigen.

Heb je een tof idee voor het wrappen van jou wagen geef ons een seintje en wij zorgen om deze te realiseren. Zo kunnen we een luxe of exclusieve look geven aan jou voertuig.

Om de juiste prijs te kunnen geven hebben we al de informatie nodig van uw wagen of voertuig. Zoals: merk, het type en eventueel speciale uitvoering. Moest u ons mailen voor een prijsaanvraag mag u altijd al een foto van uw wagen erbij steken zo kunnen we u direct een correcte prijs geven.

Vertrouw je volgende project aan ons toe

Wie is Wie

Maak kennis met onze teamleden en hun expertises.

Zaakvoerder Kim Wrap Graphics

KIM VANHENDEN

Zaakvoerder

JESSICA VERMEERSCH

Administratie

Neem vrijblijvend contact met ons op